Ρινοπλαστική, Πλατική μύτης, Ρινοπλαστική Δρ. Λύρας  
Plastic Surgeon, Rhinoplasty
 
about us contact
 
Πλαστικός Χειρουργός
 
(0030) 210-7219660
Βασ. Σοφίας 57, Κολωνάκι,
115 21 Αθήνα, Ελλάδα
lyras@lifting.gr
 

Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι

Η δυνατότητα πραγματοποίησης μιάς ανώδυνης ρινοπλαστικής στο εξωτερικό ιατρείο χωρίς νυστέρι είναι πλέον γεγονός.

Η αναζήτηση για νέες τεχνικές στη μοντέρνα πλαστική χειρουργική είναι συνεχής απο τους ειδικούς επιστήμονες και αυτό ισχύει καί για την αισθητική και λειτουργική πλαστική της μύτης φυσικά.

Η λεπτομερής ανάλυση για τα επιμέρους χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν μιά όμορφη μύτη, οδήγησε σε νέες προσεγγίσεις και τεχνικές για καλύτερα αποτελέσματα στις ρινοπλαστικές γενικώτερα.

Ετσι, η νέα τεχνική της αυξητικής ρινοπλαστικής χωρίς νυστέρι, δηλαδη της βελτίωσης του σχήματός της μύτης με διακριτικό τρόπο, αφορά κυρίως σε μύτες που είναι φυσιολογικές ή μικρές σε όγκο και οι οποίες παρουσιάζουν πρόβλημα στο σχήμα τους. Δεν αφορά ρινοπλαστική και διάφραγμα  σε μύτες που είναι μεγάλες, παρεκτοπισμένες ή  που χρειάζονται σμίκρυνση.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με χρήση ενέσιμων υλικών γεμίσματος (fillers), τα οποία εγχύονται κάτω από το δέρμα της μύτης, αλλάζοντας το σχήμα της. Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γίνεται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού και είναι μία αρκετά σύντομη και εύκολη διαδικασία

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι προσωρινό- μόνιμο ή και αναστρέψιμο. Μπορεί δηλαδή ο πλαστικός χειρουργός, με έγχυση ενός άλλου φαρμάκου, εάν είναι επιθυμητό να επαναφέρει τη μύτη στην αρχική της κατάσταση.

Φυσικά, δεν υπάρχουν τομές και σημάδια πάνω στη μύτη.

Η διαδικασία γίνεται με τοπική  αναισθησία και μπορεί να είναι σταδιακή. Δηλαδή, μπορεί ο γιατρός να τοποθετήσει μία μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος  ή άλλου εγκεκριμένου υλικού (όπως πχ το ίδιο μας το λίπος από άλλο μέρος του σώματος) και αφού ο-η ενδιαφερόμενος δει το αποτέλεσμα στον καθρέφτη, να συνεχίσει προσθέτοντας λίγο ακόμα, πράγμα που μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα ή και σε μεταγενέστερη. Μπορεί, δηλαδή, το άτομο να δει τη μύτη του να χτίζεται σιγά-σιγά. Με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να εξοικειωθεί καλύτερα μαζί της, αλλά και να παρατηρεί τις όποιες ατέλειες, τις οποίες θα τις διορθώνει σταδιακά.

Επίσης, με τον ίδιο τρόπο, έχει κανείς τη δυνατότητα να διορθώσει παράλληλα το πηγούνι ή και γενικότερα το σχήμα της άνω ή και κάτω γνάθου.

Με αυτή τη νέα μέθοδο, η αισθητική αυξητική πλαστική μύτης και προφιλοπλαστική γίνεται μια πολύ ευχάριστη υπόθεση όπως διαπιστώνεται καθημερινά απο της πολύ θετικές γνώμες όσων επέλεξαν αυτή την εύκολη τεχνική για  διακριτική αισθητική ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι.
 
 
πίσω
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
  Ρινοπλαστική στο Youtube Ρινοπλαστική στο Twitter Ρινοπλαστική στο Facebook